Opleidingsaanbod

Trainingen (open inschrijving) die momenteel gepland staan zijn:

Meerzijdig partijdig handelen (2-daagse) In deze training leer je de basisbegrippen van de contextuele benadering en maak je daarmee kennis met de theorie achter de basishouding van meerzijdige partijdigheid. Je leert de vaardigheden om deze houding in de praktijk te brengen, ook in complexe situaties. Je leert ‘Een Taal Erbij’ in te zetten als visueel hulpmiddel om vanuit deze basishouding mensen te begeleiden richting constructieve, verbindende acties naar elkaar.
Aanmelden voor deze training kan hier. In verband met de maatregelen n.a.v. het Coronavirus hebben we een zeer ruime trainingslocatie op boerderij Hoekelum gehuurd. Naast de grote binnenruimte kunnen we hier ook genieten van een prachtige bosrijke omgeving.

Locatie: Edeseweg 122, Bennekom.
Data: 19 november en 3 december 2020
Cursustijden: 9.30 – 16.30
Trainers: Ewout Openneer en René Groothedde (beiden Master Contextuele Hulpverlening en ervaren in het werken met gezinnen.)
Groepsgrootte: Minimaal 8 deelnemers en maximaal 14 deelnemers.
Investering: €500,- (alles inclusief)
Accreditatie: 18.80 punten bij SKJ. (accreditatienummer: SKJ207310)

Interesse in maatwerk voor jouw organisatie of team? Stuur een mailtje naar: info@lerendepraktijk.nl Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op en we kijken vrijblijvend wat ik kan betekenen.

Overzicht van contextuele benadering