Contextuele hulpverlening

In 2015 heb ik mijn Master Contextuele Hulpverlening afgerond. In deze benadering staat het werken aan herstel van relaties centraal. Er is aandacht voor ieder individu met zijn of haar noden en wensen en tegelijkertijd voor het systeem als geheel. Er wordt zorgvuldig gezocht hoe mensen (weer) passend zorg kunnen dragen voor elkaar.

Veel mensen verlangen naar meer of diepgaandere verbinding met familieleden of andere naasten. Soms lukt het niet om dit zelf te realiseren en kan het helpen om één of enkele gesprekken te laten begeleiden door een contextueel hulpverlener. Vanuit De Lerende Praktijk bied ik contextuele hulpverlening aan mensen die tijdelijk een externe hulpbron nodig hebben om een stap verder te komen.

Ben je op zoek naar een betere verbinding tussen jezelf en je familieleden, partner of vrienden? Wil je voorkomen dat jullie tijdens zo’n gesprek in oude ‘niet helpende’ patronen vallen? Willen je met anderen nieuwe patronen ontwikkelen en de kwaliteit van relaties laten groeien? Contextuele hulpverlening is geen wondermiddel en tegelijkertijd is mijn ervaring dat er veel moois kan gebeuren in dergelijke begeleide gesprekken.

Aanmelden met een hulpvraag kan via het onderstaande aanmeldformulier.

    Aanmeldingsformulier hulpverlening